lørdag 20. mars 2010

Quadratrucking en los Andes

Allerede er vi i slutten av mars, og påsken nærmer seg med stormskritt. Det er sensommer i Bolivia, og vi bestemte oss for å utnytte det deilige været med en liten fjelltur på en ytradisjonell måte. Vi lot altså fjellskoene stå igjen hjemme, og fyrte på oss hjelmen. Opp på Djeveltanna skulle vi, og vår transportmåte: Firehjuling. Dagen i dag var fylt av adrenaling og spenning, da vi manøvrerte oss opp en smal og kronglet vei opp mot frisk luft og en nydelig utsikt. En finfin dag, med andre ord!


Ellers består ukens nyheter av at Bolivar knuste motstanderene på fotballkapen sist helg, Sofie har laget en nyyydelig pizza, fredagen var farsdag her i bolivia, og vi har vært på 3D kino og sett Alice in wonderland, etter 3 bomturer. Turns out folk her dubber ALT... Men endelig er den sett, og den skuffet ikke. Så her er noen bilder fra uka - en bit av la vida en Bolivia


The exited crowd og grunnen til enkeltes begeistring. Silje falt pladask for fyren med røde sko, og da de begynte å bøye og tøye var det noen som var fornøyde. Det var heller morsomt, synes jeg.

1 kommentar: